Jólaborðhald 2023

Jólaborðhald 2023

Jólaborðið hjá okkum í ár bleiv ein rimmar dagur.

Ikki nokk við at allur tann føroyski maturin sum var fingin til høldar, og sum smakkaði fantastisk, var undirhaldi í topp og var eisini fantastiskt. Felagi hevði fingið eingin ringari enn Hallur Joensen at koma og spæla fyri okkum. Hallur er kongurin av county musikkinum í Føroyum. Hann dugur væl at undirhalda og dugur væl at fáa allar gestirnar at syngja við upp á øll tey løðuni hann framførdi.  Túsund takk fyri. Hallur

Hettar gjørdi at stemningurin var virkuliga góður, og tað bleiv sungið við so tað var eitt rein gleði at vera partur av.

Vit vilja eisini takka okkara trúføstu limum fyri at stuðla tiltakinum. Uttan teir hevði tað ikki verið gjørligt at stápla eitt so stórt tiltak upp á beinini.

Takk fyri øll somul.

Julebordet i år blev en fantastiskt arrangement.

Ikke nok med al den dejlige færøske mad der var blev skaffet til festen og som smagte fantastisk var underholdningen helt i top. Foreningen havde fået Hallur Joensen at synge og spille for os.

Hallur er country kongen på Færøerne. Han er rigtig god til at underholde og er god til at få gæsterne til at synge med på de forskellige sange han optrådte med. Stor tak til Hallur Joensen.

 

Det var med til at løfte stemningen helt i top. Der blev sunget med så det var en stor glæde at være med til

Vi vil også sige mange tak til vores medlemmer for at støtte vores arrangement. Uden dem havde der kunne lade sig gøre. Tak alle sammen.

Som man kan se på billederne var vores formand Villi Hansen også oppe og give et nummer sammen med Hallur.

Villy som selv er gammel musiker fra de glade tressere, hvor han spille bas i Atlantis i Klaksvig.

Det gik ren ind hos vores gæster, kan I tro.

Vores næstformand Erhard Olsen er også gammel musiker fra de glade tressere. Han spillede guitar i Tónlist i den den gamle dansehus på Strendur.

Det var jo en ren fornøjelse for os to gamle musikere at få lov til at spille sammen med professionelle musikere. Man vokser et par centimeter når man får lov til sådan noget så stort, på sine gamle dage.

Tak for alle sammen.

Følg os:
Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.